dr. Báthory Gábor

HATÓANYAG ABC

dr. Báthory Gábor

A szerző, dr. Báthory Gábor gyógyszerész, szakgyógyszerész, fitoterapeuta, valamint életmód-tanácsadó és terapeuta is egyben. Pályafutását tudományos kutatóként, a Semmelweis Egyetem ösztöndíjasaként és oktatójaként kezdi. Később több évig dolgozik az USA-ban, Bostonban, ahol fehérjeszerkezeti kutatásokat végez. Hazatérése után a gyógyszeriparban helyezkedik el. A gyógynövényekkel való gyógyítással fitoterápia tanárán, dr. Németh Zoltánon keresztül ismerkedik meg közelebbről. Ezt követően oktatóként, illetve vizsgáztatóként maga is aktívan bekapcsolódik a képzésbe.

Dr. Báthory Gábor fitoterápia, illetve általános természetgyógyászati szakterületen az Országos szakmai szakértői névjegyzék és az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzék tagja. Számos magyar és angol nyelvű színvonalas tudományos közlemény szerzője vagy társszerzője. Ebben a könyvében a hosszú évek során megszerzett szakmai, tudományos és gyakorlati tapasztalatait próbálja részben összefoglalni és megosztani az olvasókkal.

A feladatot jobban nem is lehet teljesíteni. Olyan alaptájékoztatást nyújt munkájával, ami gyors és gyakorlatias tudnivalókat tartalmaz. Könnyen olvasható akár szakmabeli, akár nem az érdeklődő.

Prof. em. dr. Szabó László Gyula, az MTA doktora

Teljes lektori vélemény

Prof. Dr. Molnár Péter

Könyvismertetés
cause image 1

Ezekre is választ kaphat a könyvben

  • Hogyan kerül egy kőolajiparban nélkülözhetetlen adalékanyag a gyümölcsjoghurtba?
  • Van-e bármiféle köze a nyírfacukornak a nyírfához vagy a cukorhoz?
  • Miként alakította egyes növényi alkaloidok felfedezése az emberiség történelmét?

Könyv rendelés: vervetelpont@gmail.com

vervetelpont@gmail.hu

hatoanyag abc
hatoanyag abc
hatoanyag abc