Rólunk

Rólunk

2015. év elején nyitottuk meg kapuinkat a belváros szívének közelében a Virág Benedek utcában. Labordiagnosztikai magánrendelőnk alternatívát kíván nyújtani az egészségügyi ellátásban azok számra, akik személyre szabott gyors, professzionális és figyelmes ellátásban szeretnének részesülni.

Kérésre magasan képzett orvosaink, és szakembereik a laborleletek értékelésében is segítenek. Célunk, hogy az embert egészében nézve egy átfogó képet kapjunk a szervezet állapotáról, amiben segítséget nyújtanak a laboradatok. Konzultáció alkalmával a laborleletek, és egyéb orvosi vizsgálatok eredményei segítségével, valamin külön kérés esetén biorezonancia vizsgálatokkal kiegészítve a szervezet működéséről komplex, holisztikus kép alakítható ki. Ezek a konzultációk, teljesen egyénre alakítottak. Ezen új szolgáltatásunkkal kívánunk a pácienseknek segítséget nyújtani, individuálisan beállítva a táplálkozást, gyógyszereket, és étrend-kiegészítőket, hogy minden anyagból a legjobb, legkevesebb mennyiség alkalmazásával és lehetőleg a leggyorsabban segítsen az állapot javításában.

Biorezonanciás mérés alkalmával, pontosan kimutathatóak a szervezet egyensúlytalanságai. Átfogó képet kapnak a kliensek, a szervezetükben zajló biokémiai változásokról. Lehetőség nyílik, pontosan meghatározni a hiányállapotokat. Ajánlást kapnak, egyénre szabottan aktuálisan a szervezet számára fontos nyomelemekről, ásványokról, vitaminokról, aminosavakról, és ezek hiányállapotáról. Kérés esetén a hozott étrendkiegészítőket pontosan ki tudjuk mérni, hogy aktuálisan szükséges a szervezet egyensúlyához. Láthatóvá válnak az aktuális régi fertőzések, pontos kórokozó meghatározással. Kimutathatóak az ételintoleranciák, allergiák is. Tekintettel arra hogy a gép biofeedback készülék, kezelésekre is lehetőség van. Orvosi felügyelet mellett végzett biorezonanciás wellness programjaink kapcsán jelentősen csökkennek az allergiás tünetek vagy a dohányzást abbahagyni kívánó klienseknél már néhány alkalom után teljesen megszűntethető a dohányzás utáni sóvárgás, vagy minimálisra csökkenthető a napi elszívott dohány mennyisége. Az orvosi labordiagnosztikai eredmények felhasználásával, a táplálkozási egyensúly beállításával akár néhány hét alatt jelentősen javulhat a páciens állapota.

Success Story

Vérvétel háztól- házig szolgáltatásunk keretében szeretnénk egy olyan megoldást kínálni, amellyel megkönnyíthetjük azon pácienseink életét, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudják, vagy nem akarják elhagyni a biztonságot nyújtó otthonukat, netán körülményes az utazás, elfoglaltak. Ilyen esetekben forduljanak hozzánk bizalommal!

Mindezt komfortos, kellemes és barátságos környezetben végezzük a gyermekek számára is.

Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető elhelyezkedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk betegeinket hétköznapokon: hétfőtől péntekig.

Várjuk szeretettel!

Velünk fog találkozni

Image

Pintérné Sebestyén Kata

Egészségügyi asszisztens

Image

VÉRÉVÉTELPONT

Ovosi labordiagnosztika

Image

Baranyai Zsuzsa

Funkcionális táplálkozási referens