Vérvételpont

Ahol az ősi gyógyítás találkozik a modern technológiával.

SCIO ? Biorezonancia, Quantum Biofeedback, Wellness rendszer az egészségmegőrzés, stressz mentesítés, regeneráció valamint a test-lélek harmonizálásának lehetősége.

A jelenleg világvezető, harmonizáló és elemző rendszere. Egy olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi testet komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható.

Szervezetünk minden egyes sejtjének saját rezgései vannak. A Quantum Biofeedback a testünkben mért különböző rezgéseket egy speciális számítógépes készülékbe vezeti, ahol a SCIO különválasztja és értékeli azokat.

Az egyénileg mért jeleket összehasonlítja az adatbázisban tárolt több, mint 10 000 energetikai jellel, majd ezek alapján visszajelzést küld a szervezetbe, hogy azt a hibás rezgések kijavítására ösztönözze. a SCIO ezáltal beindítja a szervezet regenerációs folyamatát.

+36209604140

vervetelpont@gmail.hu

Árak

Ez a speciális módszer

ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stressz-mentesítés, méregtelenítés, és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi. Minden sejtnek, szervnek, saját rezgése van. A Bio rezgések látszólag jelentéktelen erővel hatnak, de ez az erő sokra képes. Az ismételt hatással bizonyos idő elteltével, finom információk célba érnek. A stressztől mentesíthető és harmonizálható szervezet. Ha valamely bio-információra erősen rá hangolódunk, a rezonancia megsokszorozza a végső hatást.